Where do these come from


Often, it is said that best ideas come from ”creative madness”, which usually refers to unprejudiced and unusual ways of thinking.

Raise Your Finger Umbrella


” Nappasin mukaan HAMista puoleen hintaan  ”Raise Your Finger Umbrellan” Tämä hyvin osuva ja provokatiivinen. Raise Your Finger Umbrella on suunniteltu hyödyntämään kankaalle sateenvarjon keinona kommunikoida viestinä eikä vain koriste-elementtinä. Itselläkin se jää sisustuselemettinä… Kumminkin joku punaniska näkee ton ja sanoo kumminkin- ”mitä hittoa hippi, jne… ”no käytinpähän ihan piruttain”. Se on niin hyvää tekoa, että…

Ulkona


Tuolta muita Ulkona MakroTex-haasteita

Sporakiskot


Pieni vallankumouksellinen sporakiskoja pitkin konttaa.

Alinen


Alinen, suomalaisen kansanuskon maanalainen henkien asuinsija.

Brooklynn


  Tästä tykkään kaupunki kuvassa koska siinä on eri vivahteita. Vaikka itse olin metsästämässä Stocmannin Brooklynn logoa tai nimeä miten ton nyt sitten ilmaisis.

Arabian muraali


  Taiteilija Jukka Hakasen tähän asti suurin muraali. Hakanen on omien sanojensa mukaan pyrkinyt visualisoimaan Arabianrantaa niin hyvin kuin se on turkulaiselle mahdollista. Kyllä ne Turkulaiset osaa:)

Kuohkeat cappuccino vaahdot huiviin


Tokkuraisena huomasin että kahvipaketissani on taidetta, no ei muuta sitten kuin kuohkeat cappuccino vaahdot huiviin taiteen lomassa. Tuolta muita Valokuvatorstain haasteita kuohkea